Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak oceniacie "Smite" ?

DDV

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Jak dla mnie "Smite" jest najlepszą moba ponieważ rożni się od tych typowych moba typu Dota, lol :). Smite ma coś takiego w sobie że nie można się oderwać. A jak u was, dzielcie się swoimi spostrzeżeniami. :D

10/10

jeśli ma ktoś problem ze "Smite" proszę pytać smiało,

wy nie pożałujecie a ja spróbuje odpwiedzieć . :)

Ulubiona gra :

klucze-do-cbt-gry-smite-300x180.jpg

Opublikowano

Grałem chwilę w dotę, chwilę w lol'a i żadna z tych gier nie wciągnęła mnie tak, jak Smite.

Lol'a odinstalowałem po 15 min :P

Gra świetna, ciągle się rozwija. Polecam!

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Panom wyżej chodzi o system non-targer ( jeden źle napisał, to drugi tak samo xD ), no tak, Smite to jedyne moba, które ma całkowity system non-target dzięki samym skillshotom. Dynamikę w grze potęguje widok z 3os.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Gram czasami w wolnych chwilach z ts'em dla funu. Ogólnie to gra ciekawa, choć na początku bardziej się nią zachwyciłem bo trochę inaczej sobie to wyobrażałem, 'lol w 3d', ale nie jest źle. Pewnie nie długo się bardziej wybije.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Z dnia na dzień Smite zdobywa coraz to większą popularność myślę że za kilka miesięcy będzie tak dobrze znany jak lol.

jak gra będzie rozwijała się tak jak teraz się rozwija to być może smite będzie bardziej znane ogólnie widok z 3ciej osoby daje dosyć duży efekt i według mnie smite to najlepsza moba

Opublikowano

Tutaj cos się dzieje, są emocje, spowodowane widokiem z perspektywy 3 os. Nie tak jak w reszcie gunwa podobnego. Dlatego Smite > inne moba.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ładna grafika, bardzo dużo przedmiotów, kulturalni gracze z którymi można się dogadać :D

Bardzo dobrze przemyślany tryb 3 os. gram słodkim kupidynem <postać która zapewne nigdy nie pojawi się w LoL'u>

LoL jest poważny stworzony do meczów a smite to bardzo dobra zabawa.

Do tego w LoL' wystarczy 2 razy wyjść z rozgrywki i ostrzeżenie.

Opublikowano

Zapomniał bym o jednym, podoba mi się podejście twórców smita. Scenki po wygranych/przegranych walkach,przykładowo gdy wygramy walkę tyrem to pokazuje nam się animacja jak zaczyna tańczyć wzięta od techno vikinga z youtuba :D cupid i skin loverboy xD Widać że mają poczuce humoru i dają dużo funu tej grze.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Grałem chwilę w dotę, chwilę w lol'a i żadna z tych gier nie wciągnęła mnie tak, jak Smite.

Lol'a odinstalowałem po 15 min :P

Gra świetna, ciągle się rozwija. Polecam!

Jeżeli po 15 minutach odinstalowałeś to brawo ;>>

Mi po 1 grze też się odechciało grać,ale potem poczytałem troche JAK GRAĆ, bo łaziłem po całej mapie jak debil jakis i sobie wmawiałem jaki to jest snens ..

Opublikowano

Zapomniał bym o jednym, podoba mi się podejście twórców smita. Scenki po wygranych/przegranych walkach,przykładowo gdy wygramy walkę tyrem to pokazuje nam się animacja jak zaczyna tańczyć wzięta od techno vikinga z youtuba :D cupid i skin loverboy xD Widać że mają poczuce humoru i dają dużo funu tej grze.

Taaak animacje na koniec gry to wielki atut tej produkcji :D

Kupidyn wycierający tyłkiem ekran xD

Już nie wspominając o trybach gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...